Select Page

Serà el dimarts, 18 d’octubre, en el mercat de la roba

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea commemorarà el Dia mundial de la parada cardíaca amb una jornada d’informació i formació sobre aquesta afecció en col·laboració amb el centre de salut del municipi. Serà demà, dimarts 18 d’octubre, en l’aparcament Basseta, en el mercat de la roba.

En aquesta jornada, que comptarà amb les infermeres i infermers dels serveis sanitaris alteans, es farà una xicoteta revisió mèdica i s’ensenyarà com actuar en cas de presenciar una parada cardíaca: trucada a emergències, compressions i ús d’equip de reanimació.

“Amb motiu de la commemoració ahir del Dia mundial de la parada cardíaca hem organitzat aquesta jornada, perquè la prevenció amb revisions mèdiques i el saber actuar davant un cas de parada són imprescindibles i poden salvar moltes vides”, ha comentat el regidor de Sanitat, José Luis León Gascón.

La Regidoria de Sanitat està organitzant una nova edició de cursos de RCP al costat de Creu Roja i el DYA. Altea compta amb set punts de RCP distribuïts per la localitat, més els que porta la Policia Local. S’espera que a final d’any siguen 10 els punts fixos.

Pin It on Pinterest