Select Page

Un any més, el regidor de Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació, Pere Barber, ha informat que el canal de Youtube municipal https://www.youtube.com/ajuntamentdaltea serà la plataforma per la qual es podran seguir les retransmissions en directe del Pregó de Festes com de les dos desfilades, tant la Mora, del proper dissabte 22 com de la Cristiana, el dilluns 24 de setembre.

La retransmissió del pregó començarà minuts abans de les 20:00h amb l’entrada de bandes i en ella es podrà veure en directe tant l’acte d’imposició de banderoles com el posterior pregó a càrrec de Vicente Llinares de la Filà Tuareg i soci honorífic de UNDEF. En acabar el pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble “Ida y Vuelta” del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, baix la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, Jaume F. Ripoll Martins.

Pere Barber agraïa la tasca que realitza la productora local PibesVideo, amb Salvador Gomis al capdavant, que és l’encarregada d’ampliar el material tècnic del departament i subministrar els operadors de càmera. L’edil destacava que “la producció de les desfilades, com sempre, serà la que més treball i mitjans implique. D’una banda, Toni Alós serà el realitzador de les retransmissions i Àngela Tecles serà la comentarista-conductora dels mateixos, tots dos són professionals l’Ajuntament que han participat en el projecte des del primer any de retransmissió i saben perfectament com apropar i fer sentir a tots els espectadors la festa”.

A més, i com a novetat, enguany Àngela Tecles estarà acompanyada en la narració, dissabte, per la festera Mari Paqui Rostoll, que va ser ambaixadora pel bàndol Cristià en 2016, i dilluns pel company de Ràdio Altea i també fester, Paco Lloret, que coneix la festa en profunditat ja que va ser Ambaixador l’any 2000 i Rei Moro el 2011.

Les retransmissions de les dos desfilades començaran a les 19:30 hores i en elles, a part de poder gaudir del pas de totes les esquadres en directe, també es podran visualitzar els dos reportatges que ha preparat el Departament de Comunicació com a prèvia a les desfilades, on podrem veure i escoltar els nostres càrrecs festers 2018.

Per Barber convidava a “accedir al canal de Youtube de l’Ajuntament o al web municipal, altea.es, ja que en les dues webs es podrà trobar de forma molt senzilla l’emissió en directe de tots els actes. A més, totes les emissions quedaran en el canal a disposició de tots aquells que no l’hagen pogut veure en directe”.

Pin It on Pinterest