Select Page

Les Regidories de Cultura i Altea la Vella han presentat aquest matí la programació cultural d’Altea la Vella prevista fins a finals d’any i destinada a tot tipus de públic, que podrà gaudir de concerts, xarrades, contacontes, cinema infantil i teatre.

Diego Zaragozí, regidor de Cultura, ha destacat que “el programa està disponible tant en valencià com en castellà i anglès, amb la intenció que siga accessible a tota la població d’Altea la Vella”. Així mateix, ha explicat que “la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella està en un moment dolç i potent, i volem arribar a un públic més ampli, perquè coneguen els concerts que realitzen i el nivell que tenen”.

Per la seua banda, Mari Laviòs, edil d’Altea la Vella, ha destacat que “el que volem és que la gent s’acostume cada any a disposar d’una programació regular en el Centre Cultural d’Altea la Vella”. Finalment, ha animat a la població a gaudir del “gran ventall d’activitats, per a totes les edats i gustos, que són totalment gratuïtes”.

Programa d’activitats a Altea la Vella

El diumenge 30 de setembre, a les 20:00 hores, en el Centre Cultural d’Altea la Vella, tindrà lloc “Punk Rock”, una obra de teatre que relata la vida de set joves anglesos que es troben a les portes de la seua etapa universitària.

Dirigit als més xicotets de la casa, el divendres 5 d’octubre, a les 17:00 hores, es desenvoluparà un contacontes “La muntanya de llibres més alta del món”, en la Biblioteca Pública d’Altea la Vella.

El divendres 26 d’octubre, a les 20:00 hores, en el Centre Cultural tindrà lloc una conferència sobre Alimentació i Felicitat.

“The Swing Machine” transportarà a tots els assistents a l’època daurada del swing amb un Concert de Jazz el dissabte 27 d’octubre, a les 20:00 hores, en el Centre Cultural d’Altea la Vella.

El 17 de novembre, a les 21:00 hores tindrà lloc el Concert de Santa Cecilia a càrrec de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, fent un recorregut per la música de la història del cinema.

Dirigit als més xicotets, i no tan xicotets, el 25 de novembre, a les 17:00 hores, podran gaudir de la pel·lícula “Coco”.

El 23 de desembre, a les 18:30 hores, tindrà lloc el Concert de Nadal a càrrec de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, un homenatge a les pel·lícules infantils de Disney.

Per a finalitzar l’any, el tercer lliurament de el “Hotel Transilvania” es podrà visualitzar en el Centre Cultural d’Altea la Vella, el 30 de desembre, a les 17:00 hores.

El Patge Real arriba a Altea la Vella en forma de contacontes, a través del que farà partícips a tots els assistents amb històries que han viscut els Reis Mags en la seua travessia anual des del llunyà Orient. Per a finalitzar, es realitzarà un fermall de goma-escuma del rei preferit de cadascun.

Pin It on Pinterest