Select Page

El departament municipal de Joventut, encapçalat per l´edil Germán Manjón, ha organitzat una sèrie d´activitats per a Setmana Santa amb l´objectiu d´oferir un programa d´oci saludable i alternatiu, durant les vacances de Pasqua, destinat als joves del municipi; com explica el regidor.

Una de les activitats previstes és un campament d’oci urbà que tindrà lloc del 2 al 5 d’abril al Centre Juvenil i, segons les dades ofertes per Manjón, està destinat a joves entre 12 i 17 anys i es desenvoluparà en horari de 9 :30 a 13:30h i amb una pausa de 45 minuts. En paraules del responsable municipal de Joventut, “Este projecte té com a objectiu donar una visió a la joventut centrada en les noves tecnologies i les xarxes socials, per adaptar les rutines als nous temps i apropar-nos a un públic més gran de 12 anys”.

La proposta compta amb infinitat d’activitats relacionades amb el món de les noves tecnologies, les xarxes socials, jocs d’habilitat, taller de cuina, ruta de senderisme, entre d’altres i estaran acompanyades de joves creadors de contingut amb gran interès a les xarxes socials com són @aitor_altea, llet i vi, @loren_munoz_o @ferran_peiró, amant de la muntanya, amb més de 20.000 seguidors al compte d’Instagram.

Per inscriure’s cal escanejar el codi QR del cartell o contactar amb el Departament de Joventut. És una activitat gratuïta amb 25 places limitades per ordre rigorós d’inscripció.

I l´altra proposta de Joventut és una activitat multiaventura que tindrà lloc el diumenge 7 d´abril. Una activitat coorganitzada per Vertigen Aventures.

“Farem la Via Ferrata d’Enguera, on es podrà gaudir de tirolines, ràpel, ponts i molt més, en un entorn espectacular”; ha assenyalat Germán Manjón.

Esta activitat és gratuïta i inclou transport, fotos i vídeos de l’activitat i l’horari previst és de 08.00 a 13.30.

Per inscriure’s cal escanejar el codi QR del cartell o contactar amb el Departament de Joventut al 661 68 90 83. Places limitades, 30, per ordre rigorós d’inscripció.

Germán Manjón ha finalitzat animant la joventut d’Altea a gaudir d’estes activitats que s’hi han preparat.

Pin It on Pinterest