Select Page

El Club Voleibol Altea va debutar amb victòria en partit oficial aquesta temporada. La primera eliminatòria de la Copa Comunitat Valenciana va caure del costat de l’Altealife Visit Altea que es va imposar per un clar 3-0 al Goldcar Sant Joan. Les alteanes van mostrar molt ofici en un partit que van tenir controlat de principi a fi. La gran efectivitat des de la línia de servei va sumar molts punts en el caseller local, i el conjunt alteà es va limitar a controlar el partit.

En l’Altea van debutar dos de les noves incorporacions de l’equip enguany, que van estar a gran altura. A més, malgrat l’apretada agenda a Altea en la matinal del diumenge amb la proximitat de les festes patronals, el Pavelló de Garganes va registrar una magnifica entrada.

La següent eliminatòria es jugarà de nou a Altea i el rival serà el ESD Magranes d’Elx. Sens dubte el partit serà tot un “regal” per a l’afició al voleibol d’Altea i la Comarca, davant la visita en partit oficial d’un club que aquesta campanya estarà en l’elit del voleibol nacional en disputar la Super Lliga Iberdrola. La trobada entre alteanes i il·licitanes es jugarà el cap de setmana del 29-30 de setembre, i el vencedor accedirà directament a les semifinals de la Copa que es disputarà a Oliva el proper 9 d’octubre.

Pin It on Pinterest