Select Page

La regidoria de Comerç torna a posar en marxa la ruta de la tapa “Fruits de Tardor”. Després de l’èxit aconseguit en la 1a edició de l’any passat, on es van degustar més de 8.000 tapes, es torna a organitzar aquest esdeveniment gastronòmic a Altea. Aquestes rutes gastronòmiques conformen un cicle en què productes, sabors i història van de la mà. “Els fruits de tardor” són, en aquest cas, els protagonistes d’aquesta nova cita que tindrà lloc a Altea del 19 d’octubre al 4 de novembre.

”Hi podran participar, en aquesta nova cita amb la tradició i la gastronomia alteana, aquelles hostaleres i hostalers del municipi que oferisquen als seus establiments tapes en què es facen servir ingredients típics de la nostra horta de temporada. En aquest cas, moniatos, carabasses, magranes o codonys”; com ha explicat la regidora de l’àrea, Anna Alvado, qui ha indicat que els participants hauran d’elaborar dues tapes, una lliure i una altra obligatòria en la que serà necessari utilitzar a mínim dos d’aquestos quatre fruits de la tardor.

Els participants oferiran les tapes en horari lliure durant tots els dies de la jornada i el preu de la tapa serà de 3 € euros i inclourà cervesa o vi.

Els establiments que vulguen participar s’han d’inscriure a l’oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea o via email a altea.comercio@cv.gva.es, abans del 18 de setembre, sent la inscripció gratuïta.

Tant les persones que gaudisquen d’aquesta ruta, així com els establiments participants podran aconseguir diferents premis. Els premis que es sortejaran entre els consumidors són:

– 3 xecs regal de 100 € cada un a gastar en el comerç local.

– 1 sopar per a dues persones al restaurant guanyador a la millor tapa obligatòria.

– 1 sopar per a dues persones al restaurant guanyador a la millor tapa lliure.

– 3 Pack-regal per a 2 persones cada un, amb tast maridatge i obsequi de lot de cerveses premium per cortesia de Cerveses Althaia artesanes.

– 10 estoigs de vi selecció Premium per cortesia de Bodegas Torres.

En el cas dels premis per a establiments participants els obsequis que es lliuraran són:

– 1 premi especial de 200 € al restaurant guanyador a la millor tapa obligatòria.

– 1 premi especial de 200 € al restaurant guanyador a la millor tapa lliure. (Tots dos votats pels ‘’ruteros’’).

– ½ pàgina de publicitat a la revista GuiaT.magazine al restaurant guanyador a la millor tapa obligatòria.

– ½ pàgina de publicitat a la revista GuiaT.magazine al restaurant guanyador a la millor tapa lliure.

Anna Alvado, agraïa la col·laboració de Guia-T magazine, Bodegues Torres i Cerveses Althaia artesanes per donar suport a aquest tipus d’esdeveniments i enriquir-los amb els seus magnífics premis, tant per als establiments participants com per als consumidors finals que són els que fan possible l’èxit de aquestes jornades.

Alvado aprofitava l’ocasió per animar els establiments alteans a participar d’aquesta ruta que tancarà el cicle de jornades gastronòmiques realitzades enguany per la Regidoria de Comerç al costat de “El Plat de Calent” i “La Cuina de les Barques”. 

Pin It on Pinterest