Select Page

Fins al 30 de setembre es pot formalitzar la inscripció

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i el director de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, Joan Borja, han presentat els estudis de postgrau del Programa d’Estudis Propis en Comunicació, Llengua i Mediació Cultural que per segon any consecutiu impartirà la UA a Altea durant el present curs 2018-2019.

Donat l’èxit de la primera edició del Màster en Comunicació i Mediació Cultural, el títol d’Especialista en Comunicació i Mediació Lingüística i el d’Expert en Comunicació i Gestió Cultural, la UA ha decidit que siga de nou Altea la seu en la qual s’impartisquen aquestos estudis de postgrau. Han comentat l’edil de Cultura i el director del Màster.

“L’any passat va transcórrer tot tan bé que ens feia por que aquest any no es pogués repetir aquest èxit, però de moment tot va segons el previst”, ha afegit Diego Zaragozí; qui no ha deixat passar l’oportunitat per agrair una vegada més a la Universitat d’Alacant, a la Càtedra Enric Valor i el director del Màster l’haver comptat un cop més amb Altea per impartir aquests estudis.

L’edil de Cultura ha ressaltat “l’alt nivell dels participants i la satisfacció dels alumnes de l’any passat que van quedar molt contents amb la seua assistència a aquest Màster”.

Per la seua banda, el director del Màster, Joan Borja, ha explicat que les tres titulacions es poden obtenir cursant 60 crèdits, gràcies al disseny d’un Programa d’Ensenyament Propi de la Universitat d’Alacant, que permet l’aprofitament màxim de les assignatures proposades. A més, Borja ha matisat que també hi ha la possibilitat de cursar una de les tres titulacions amb 20 crèdits.

El període de preinscripció romandrà obert fins al 30 de setembre i aquesta haurà de materialitzar-se en la Universitat d’Alacant.

Les classes donaran inici el 15 d’octubre i aquestes tindran lloc els divendres de 16 a 21:00h i els dissabtes de 09 a 14:00h. “S’ha pensat en aquest horari perquè puga ser compatible amb altres màsters o amb les obligacions laborals dels assistents”; ha matisat Joan Borja, qui ha destacat el nivell de l’equip que forma el professorat del màster, compost per Eugeni Alemany, Mamen Asencio, Enric Balaguer, Joan Borja, Carles Cano, Verònica Cantó, Juli Capella, Ali Castelló, Mercè Climent, Teodor Crespo, Dari Escandell, Almudena Francès, Anna Francès, M. Jesús Francés, Josep Gregori, Manel Lillo, Pepa López, Joan Vicent Martín, Dani Miquel, Josep Vicent, Ricard Peris, Baltasar Ripoll, Xavi Sarrià i Vicent Vidal.

El Programa d’Estudi Propi en Comunicació, Llengua i Mediació Cultural de la Universitat d’Alacant, que inclou els referits títols de Màster, Expert i Especialista, ha estat pensat per garantir una formació lingüística, cultural, comunicativa i emprenedora d’excel·lència a persones interessats en treballar en aquests àmbits. Per això, a més del corresponent personal docent i investigador de la Universitat d’Alacant, s’ha concertat la col·laboració d’un equip de professionals d’elit, icònicament representatius dels diferents mercats de la cultura. Es tracta de personalitats amb una trajectòria cultural i mediàtica absolutament reconeguda pel que fa a la capacitat per obrir i consolidar nous espais de creativitat i oportunitats laborals en l’àmbit dels mitjans de comunicació, la literatura, la indústria editorial, les arts escèniques, el periodisme, la música, la divulgació cultural, la pedagogia, la programació d’activitats d’oci, les institucions públiques, la dinamització educativa, etc.

“Es tracta d’estudis finançats, de manera que d’un cost inicial de gairebé 4.000€ el cost final per a l’alumne és de 1.700 €”. Ha matisat Joan Borja, que ha indicat que a dia de hui ja hi ha cursades 17 preinscripcions.

Per a més informació acadèmica i d’estudis: Joan.borja@ua.es

Informació administrativa i preinscripcions al Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, dfcat@ua.es

Pin It on Pinterest