Select Page

La Tourist Info Altea, situada en el carrer Sant Pere 14, canvia la seua ubicació del 3 al 5 de setembre, tots dos inclusivament. Aquest canvi temporal es deu a l’enderrocament dels immobles situats al número 10 del carrer Sant Pere, al número 1 del carrer Almadrava i al 73 i 75 del carrer La Mar.

El servei d’atenció es seguirà oferint, de 10:00 a 14:00h, en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea, en l’oficina del departament de Comerç i Turisme. A més, s’incrementarà l’horari d’atenció en el Punt d’Informació de la Plaça de l’Església, romanent obert de 18:00 a 00:00h.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha assegurat que “tant la seguretat del personal que atén la Tourist Info, com les necessitats de les persones que ens visiten, són primordials. Esperem que les obres s’executen amb total normalitat i el dijous 6 estiguem de tornada en la Tourist Info d’Altea.”

Pin It on Pinterest