Select Page

La Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Altea ha presentat avui en la Casa de Cultura els Pressupostos Participatius Altea 2018. Amb un format renovat respecte a l’any passat que té com a objectiu que el procés de participació siga molt més ampli, dinàmic i fàcil per a la ciutadania.

La regidora de Participació Ciutadana, María Antonia Laviós, ha donat a conéixer la nova web, alteaparticipa.es, que acompanyada per diversos vídeos explicatius donaran a conéixer i informaran de forma puntual com pot participar tota la ciutadania d’aquests pressupostos.

Tota la campanya, tant la web com els vídeos, estan pensats i fets en valencià, castellà i anglés per a arribar a tota la ciutadania, “la intenció és que la gent entenga que és necessària la seua participació i que co-governen amb l’Ajuntament”.

El nou concepte de la web és que siga molt dinàmica i fàcil de fer servir per a totes les veïnes i veïns d’Altea, en ella podran trobar tota la informació, en quint punt és trobem dins del procés i també serà la ferramenta per poder en primer termini presentar les propostes, coneixer en detall aquelles deu que han seguit seleccionades pel consell de participació, i per últim per poder votar de forma telemàtica.

El primer punt en el qual s’enceten els pressupostos participatius és la presentació de propostes, podran presentar-ne totes aquelles persones i/o associacions que així ho desitgen, sent importants totes les propostes que la gent crega que poden millorar Altea, bé siguen projectes grans o més petits.

Des del dilluns 3 fins al dia 23 de setembre es podran presentar les propostes, bé de forma telemàtica, en la web alteaparticipa.es o al correu electrònic participacio@altea.es o en forma presencial a l’oficina d’Atenció al Ciutadà i a l’extensió Administrativa d’Altea la Vella.

Per últim la regidora volia convidar a tota la ciutadania a participar d’aquests pressupostos participatius, i seguir la informació sobre aquests que anirà donant-se de forma puntual tant a la web com a les xarxes socials de l’ajuntament d’Altea i de la Regidoria de Participació.

Pin It on Pinterest