Select Page

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de la Regidoria de Benestar Social, regida per Diego Martínez; junt amb la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea, ha posat en marxa la campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol.

Per tercer any consecutiu, el projecte baix el lema de “Coneixement i Bona Lletra”, coincidirà amb l’inici dels actes de les festes patronals i de Moros i Cristians. Amb motiu del torneig de futbet que la Federació organitza tots els anys, s’instal·larà una barra de còctels sense alcohol durant la vesprada del dissabte 1 de setembre en l’esplanada del Pavelló d’Esports.

Vicent Devesa, vicepresident de la Federació i Pere Cortés subsecretari, han agraït a l’edil Diego Martínez per comptar un any més amb la festa i els festers en aquesta iniciativa. El vicepresident de la Federació ha destacat que estan molt contents “de conscienciar i aconseguir que la gent siga una mica més responsable, i de mirar sempre al futur, tenint en compte les conseqüències que porten a llarg termini les addiccions”. Vicent Devesa ha afegit que “la festa no sempre és alcohol, és diversió i cultura”.

Diego Martínez ha agraït a la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, així com a la Excelentísima Diputació d’Alacant per la seua col·laboració amb les festes d’Altea.

 

Donació solidària este dijous 30 d’agost 

D’altra banda, un any més, gràcies a la Federació, el dijous 30 d’agost es realitzarà una donació de sang. Enguany es podrà dur a terme de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:00h, en el CEAM, al carrer Marina Baixa, 6. La Federació premiarà amb un pernil salat a les dues Filaes que més donants aporten, a més d’entrar en un sorteig de 4 tiquets de sessió de Spa en l’Hotel Villagadea Resort. Per als quals compten amb carnet de donant, seran obsequiats amb un descompte per a canviar en les taquilles dels parcs temàtics col·laboradors.

Vicent Lloret, president de la Federació ha destacat els més de 100 donants que van participar l’any passat, en sol quatre hores. A més, ha recalcat l’augment de festers que cada any van fent-se més conscients del que s’aconsegueix en donar sang. Lloret ha afegit des de la Federació estar “molt contents de col·laborar amb aquesta iniciativa” i anima a tots els alteans i alteanes a participar en aquesta acció solidària, “que al final solament consisteix a traure’ns una miqueta de sang del cos”.

Diego Martínez, des de la Regidoria de Benestar Social, ha agraït a la Federació per “totes les facilitats que sempre ens donen, és un plaer organitzar conjuntament tot aquest tipus d’actes”.

Pin It on Pinterest