Select Page

Fa uns dies va començar la pretemporada de l’equip sènior femení del Club Voleibol Altea, que enguany competirà per primera vegada en categoria nacional. Les jugadores que dirigeix Javi Mora han començat amb el treball tècnic i físic de cara a aplegar lo millor posible en el seu primer partit en 1ª Nacional davant l’Universitario Guadalajara previst per al pròxim 7 d’octubre en el Palau Esports d’Altea.

L’equip afronta el seu debut en la categoria de bronze del voleibol espanyol amb molta il·lusió, i amb ganes de fer un bon paper malgrat la seua inexperiencia en la categoria. Per açò, la plantilla que es manté al 90% respecte a la qual va aconseguir l’ascens en l’última campanya, s’ha reforçat amb la incorporació de tres noves jugadores de cara a cobrir amb garanties una temporada exigent.

Les noves jugadores del Altealife Visit Altea són Judith Montalban, receptora procedent del CV Paterna; Yoli Mendoza jugadora universal que ja va estar en el CV Altea fa un parell de temporades; i la juvenil María Naya, també universal, que va militar en el CV Gandia la passada campanya.
Per a l’entrenador de l’equip alteà s’ha confeccionat una bona plantilla, “comptar amb la majoria de jugadores que van aconseguir l’ascens l’any passat ja és una garantia de confiança i implicació en el projecte. A més hem convençut i il·lusionat a tres jugadores que arriben a Altea amb ganes de sumar per a l’equip i viure l’experiència de jugar en 1ª nacional”, destacava Mora.

En quant a l’activitat de la resta d’equips del club està previst que s’incorporen aquesta setmana als entrenaments les jugadores de l’equip juvenil, per a progressivament vagen sumant-se als entrenaments la resta d’equips que aquesta temporada defensaran la samarreta del CV Altea en les diferents categories.

Pin It on Pinterest