Select Page

La mare de la menor de 14 anys desapareguda a Altea dimecres passat realitza una crida de col·laboració a la ciutadania i es dirigeix també a la seua pròpia filla per si la poguera estar escoltant o algú pot transmetre-li el seu missatge.

La mare de Shalom Alejandra Triviño, molt afectada pel que està succeint, convida a la població a cridar als telèfons +34 642 650 775/ +34 649 952 957, o posar-se en contacte amb sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es en el cas de tenir alguna pista sobre el parador de la seua filla o haver-la vist.

A més, Marina ha volgut dirigir-se a la seua filla, per si poguera estar escoltant-la o algú li les pot transmetre, demanant-li que torne a casa, que la seua família i en particular ella la necessiten. “Filla, si m’estàs escoltant, per favor, torna a casa, et necessitem, tu saps que t’estimem moltíssim, ens fas falta. No va a passar res carinyo, anem a estar amb tu en tot. Si em necessites crida’m, la qual cosa siga, vull saber que estàs bé, comunica’t amb la teua mamà, saps que et recolze en tot”. Paraules d’una mare molt afectada que demana ajuda per a trobar a la seua filla.

Des del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, dirigit per Diego Martínez, s’està prestant a la família de Shalom Alejandra Triviño tota l’ajuda possible i que es troba a la seua disposició.

Pin It on Pinterest