Select Page

El regidor de Sanitat, Diego Martínez, ha eixit al pas de les declaracions del portaveu del PP, Jesús Ballester, en les quals critica l’actitud de l’equip de govern en relació a la nova llei de transport de sanitaris al no admetre la moció presentada per urgència pel PP. Diego Martínez ha defès que des de l’equip de govern es va decidir no votar la urgència “per què no comptàvem amb suficient informació sobre la mateixa”.

Respecte a les declaracions del portaveu popular, en les que afirmava que els metges no podran utilitzar les ambulàncies i que des de Conselleria s’havia exclòs eixe servici, el regidor de Sanitat ha assenyalat que “una vegada més el que s’intenta des del Partit Popular és crear l’alarma entre la ciutadania’’. En este sentit, el responsable municipal de Sanitat ha explicat que “Conselleria no ha exclòs el servei perquè el servei no ha estat mai’’.

Diego Martínez ha recordat que fins ara el que s’ha fet és un mal ús de les ambulàncies, que són per al trasllat de persones, i usar-les per a les visites a domicili. En este sentit, Martínez assegura que “és curiós que un metge de professió, -en referència a Ballester-, puga defensar este mal ús; perquè si el pacient haguera de ser traslladat a l’hospital, s’hauria de telefonar a una altra ambulància catalogada per al transport d’urgència”.

Des de Conselleria, explicava Martínez, el que no es permetrà és fer un mal ús d’estos vehicles.

Respecte als veïns i veïnes d’Altea, el regidor ha volgut destacar les millores realitzades al consultori mèdic de El Pòsit i que ja estan comprovant-se els seus bons resultats. ‘’A Altea la Vella compten amb un servei metge com cal, els nostres mariners ara poden assistir quan ho necessiten a qualsevol Centre de Salut i tenir el mateix servei i atenció mèdica que la resta d’alteans’’.

El regidor ha transmès un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, desmentint l’alarma creada pel PP, “perquè este equip de govern, -afirmava,- quan vam fer les millores al Pòsit, ens vam comprometre a tindre i dotar al Centre de Salut d’un vehicle per a les visites als domicilis i, una vegada finalitze la tramitació corresponent, s’incorporarà en breu, per al servei de tots els alteans i alteanes”.

Pin It on Pinterest