Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Benestar Social, Diego Martínez, juntament amb altres regidors de l’equip de govern, han rebut aquest matí als 4 xiquets saharauís que han sigut acollits per famílies alteanas aquest estiu.

Un any més, l’Ajuntament d’Altea ha rebut als xiquets i xiquetes saharauís que durant aquest estiu han gaudit de les seues vacances a Altea. Enguany han sigut 4 els xiquets i xiquetes acollits per diferents famílies alteanas en una iniciativa, el projecte “Vacances en Pau”, que ve desenvolupant-se des de fa diversos anys i en la qual participen diferents associacions d’ajuda en el Sàhara. Tots ells han rebut un lot de llibres i altres detalls per part del propi Consistori.

Diego Martínez ha destacat que en els últims anys les associacions han reivindicat que són menys les famílies que acullen a aquestos xiquets i xiquetes, per aquest motiu, el regidor de Benestar Social ha animat a totes les famílies que puguen i desitgen acollir als joves perquè “és una enriquidora experiència tant per a elles com per als xiquets”. En aquest sentit, l’edil s’ha mostrat optimista i assenyalava “esperem que el pròxim any siguen moltes més famílies les que acullen a aquestos joves en la nostra localitat”.

 

Pin It on Pinterest