Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat, ha informat de la introducció d’un Punt Violeta dissabte que ve 11 durant el Castell de l’Olla. Estarà situat a l’entrada de la Casa de Villa Gadea i l’horari d’aquest servei serà de 19:00 a 03:00h.

Un Punt Violeta és un espai que pretén garantir  l’oci i les festes lliures de violència cap a les dones a través de la sensibilització que és dona al stand. Un punt violeta és un punt d’informació, però també un punt d’atenció per a qualsevol persona que puga patir una agressió. Pérez ha assenyalat també que es tracta de “conscienciar a la gent sobre aquesta problemàtica;  hem de fer tot el que estiga en les nostres mans per a intentar eradicar aquesta consciència masclista que està en molts llocs de la societat. Volem una igualtat real i amb iniciatives com aquesta treballem per a que s’informe i es debata”.

Al Punt Violeta es posarà a la disposició de qualsevol persona materials com a polseres, camisetes, gots, preservatius i fulles informatives amb números de telèfon útils en cas de necessitat. Vicenta Pérez recorda “la festa no és excusa per perdre el respecte a les persones”.

La regidora d’Igualtat espera que “la gent que s’arrime siga per a informar-se i que puguem dir després que no hem tingut que atendre a ningú per altra cosa, donat que voldrà dir que no hi ha hagut cap agressió”.

Pérez agraeix la participació de les voluntàries i de Creu Roja i també li dóna les gràcies a les demés regidories que d’una forma o d’altra han estat donant-li suport a aquesta iniciativa. Existeix una atenció disponible en la Xarxa de Centres de Dona trucant al 900580888 disponible 24h al dia o al 016, on professionals assesoren sobre els passos a seguir segons els fets ocorreguts.

Pin It on Pinterest