Select Page

Dimecres passat, un equip compost per 4 membres amb Julio López al capdavant, van realitzar les tasques de poda necessàries en l’araucaria centenària.

Segons ha explicat Beatriu Nomdedeu, regidor d’àrea, “des de la regidoria de Medi Ambient es va sol·licitar l’actuació en aquest arbre a causa del deteriorament que presentava”; i ha afegit, “també s’ha col·laborat facilitant la plataforma necessària per poder elevar al personal fins a la copa de l’arbre. Les tasques de poda s’han realitzat tant des de la plataforma, com per escaladors que han enfilat a les parts més altes “.

“Les tasques de poda han estat un treball complex però el resultat va a millorar l’estat de l’arbre”. Ha matisat la responsable municipal de Medi Ambient.

Aquesta araucària mesura prop de 29 metres d’altura i segons Javier López, tècnic en la matèria, s’observa que l’estructura està bé i es procedeix a realitzar mesures de conservació mitjançant l’eliminació de branques seques.

Beatriz Nomdedeu agraeix la tasca que realitza l’equip d’arbres monumentals cuidant el patrimoni arbori de la Comunitat Valenciana i en particular pels treballs que s’han executat en el nostre municipi, ja que en anteriors ocasions també van realitzar podes al Pi del Senyoret i l’araucaria de Cap Negret.

Pin It on Pinterest