Select Page

En el matí d’hui ha tingut lloc la Mesa de Seguretat que cada any organitza la regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana al voltant de la celebració del Castell de l’Olla. La reunió, que s’ha celebrat a l’hotel Cap Negret, ha comptat amb la presència de la Subdelegada del Govern a la província d’Alacant, Maria Araceli Poblador; representants de tots els cossos de seguretat i entitats que participen del dispositiu de seguretat; tècnics de les diferents àrees involucrades en la logística de l’esdeveniment; president de la Confraria del Castell de l’Olla, José Pérez Gorgoll i els edils de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll i de Turisme, Anna Alvado.

L’esdeveniment, que reuneix a la Badia d’Altea a milers d’espectadors, comptarà en la seva 32 edició amb més de 200 efectius que aquella nit del Castell vetllaran per la seguretat. Així ho ha manifestat el responsable municipal de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, que ha agraït la col·laboració dels diferents estaments i entitats i també ha tingut paraules d’agraïment per la Confraria del Castell per convocar una nova edició.

Vicent Ripoll ha recomanat, sobretot als alteans, que “es deixen el cotxe a casa, que utilitzen el transport públic perquè hi haurà trens especials del TRAM i s’habilitarà un carrer de vianants per la N-332; així com que utilitzen els aparcaments públics que es van a habilitar per a l’ocasió “.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha agraït “a totes les entitats, institucions i forces i cossos de seguretat de l’estat la seua implicació en el major esdeveniment turístic de la nostra localitat aconseguint que any rere any culmine amb èxit”.

A més, Alvado, ha informat que “com tots els anys es procedirà a la neteja del fons marí per part de les empreses de busseig local, i de la riba i zona menys profunda per part dels voluntaris de l’Associació de Amicitia”.

Per la seua banda, el president de la Confraria, José Pèrez Gorgoll explicava que la “present edició és similar a la d’edicions passades. El pressupost és molt semblant, ja que les empreses privades i públiques que col·laboren s’han respectat les aportacions que feien i pense que es veurà un bon espectacle com aquests anys anteriors “.

Pérez Gorgoll ha demanat a la gent que “vinga amb temps per poder passejar. Hi ha xiringuitos, bars i festes que organitzen barres en els que es poden prendre alguna cosa i també que després del castell gaudisquen de la nit que per a això es fa l’esdeveniment “.

La Subdelegada del Govern ha valorat la Junta de Seguretat com “un treball magnífic de coordinació dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, de Protecció Civil, personal responsable de l’Ajuntament, Dya i Creu Roja. Un treball de corresponsabilitat excepcional que esperem repercutisca en una nit fantàstica “.

“La percepció que he tingut és que sortirà tot bé gràcies al treball en equip. Hem incidit en els punts violeta en atenció al fet que puga haver alguna víctima de violència de gènere. Els responsables de l’Ajuntament s’han compromès a tenir això molt en compte i segur que tot ix molt bé “. Ha conclòs Maria Araceli Poblador.

Pin It on Pinterest