Select Page

La regidoria de Turisme, encapçalada per Anna Alvado, ha editat un fullet informatiu on es recull l’oferta turística i cultural que ha organitzat l’Ajuntament d’Altea per als mesos de juliol, agost i setembre. El fullet, que està en tres idiomes: valencià, castellà i anglès, es podrà trobar als edificis municipals i a la Tourist Info d’Altea.

Per a esta temporada estival la regidoria de Turisme ha dissenyat una programació en la que destaquen les rutes guiades per conèixer Altea. Esta activitat gratuïta està destinada a tots els visitants que vullguen gaudir dels indrets més bonics i característics del nostre poble. Per a participar cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme d’Altea. Les rutes recorreran Cap Blanch i els Arcs, el Poble Antic, Altea la Vella, el Camí Reial, i Quintanes i Barranquet.

Anna Alvado també ha destacat un dels esdeveniments més significatius de l’estiu alteà, el Castell de l’Olla que es celebrarà la nit de l’11 d’agost a la platja de l’Olla i enguany compleix la seua 32 edició. A partir de les 24 hores es podrà gaudir de l’espectacle pirotècnic declarat “Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana”.

El fullet també detalla una altra de les activitats més reconegudes de l’estiu alteà, la Mostra d’Artesania que enguany celebra el seu 35 aniversari. Des del passat 30 de juny i fins al 2 de setembre es pot trobar a la Plaça de l’Església la XXXV Mostra d’Artesania Contemporània. La mostra es podrà visitar en horari de 19 a 24 hores amb accés totalment lliure.

El programa també inclou la informació relativa al Certamen Nacional de Teatre Amateur “Alteatre”. Tots els dissabtes dels mes de juliol a l’Auditori de la Plaça de l’Aigua (21 hores). Les nits de dijous de juliol i agost, al mateix auditori, la protagonista és la música amb el cicle de concerts “Música a Boqueta Nit” a partir de les 21 hores.

Com indica Anna Alvado, ‘’este fullet en forma de tríptic és molt demandat per tots els turistes que ens visiten, perquè troben la informació que busquen de forma detallada i explicada i així poden organitzar el seu temps d’oci al nostre municipi’’.

A més, la Tourist Info del Carrer Sant Pere, 14 està a disposició dels visitants que ens acompanyen estos dies per a informar de tota la oferta turística i cultural del municipi. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores; i diumenges en horari de matí. També està habilitat un punt d’informació a la Plaça de l’Església en horari de 19 a 24 hores. Més informació: 96 584 41 14 o via email: altea@touristinfo.net

Fullet Turisme Estiu 2018

Pin It on Pinterest