Select Page

Cultura, Normalització Lingüística i Joventut presenten una sèrie de propostes de oci organitzades amb motiu de Tots Sants.

Variades i per a totes les edats són les activitats que amb motiu de la festivitat de Tots Sants ha organitzat l’Ajuntament d’Altea baix el lema “Espanta la por” i que han iniciat una exposició de llibres de por a la Biblioteca Pública Municipal que romandrà a disposició del públic fins al 4 de novembre.

“Com cada edició de Tots Sants, des de Normalització Lingüística, Joventut i Cultura hem preparat diferents activitats perquè alteans i alteanes en gaudisquen, alhora que serveixen per recordar i mantenir les nostres tradicions”; comenta Pérez, regidora de Cultura.

Programa d’activitats “Espanta la por”

  • 28 d’octubre de 23.00 a 04.00 h Gimcana Zombi. Més informació i inscripcions a: www.lovezombies.es
  • 30 d’octubre, Pintacares per als alumnes del Tapis a la Biblioteca Municipal, a càrrec de Shakira Miecchi.
  • Nit a la Biblioteca per a alumnes de 1r i 2n de Primària dels col·legis d’Altea. Places limitades. Més informació i inscripcions a www.alteacultural.com/nitalabiblioteca
  • 31 d’octubre, ruta “Llegendes dormides” guiada per Juan V. Martín. Eixida a les 20:00h des de la Plaça de l’Ajuntament. Arribada a la Plaça dels Esports aproximadament a les 21:30 h.
  • 3 de novembre. “Por comptada, por acabada”. Contes, llegendes, bruixes i por de la mà de Susu Benítez. Per a totes les edats. Biblioteca Pública Municipal a les 17:30 h.
  • Exposició de llibres de por a la Biblioteca Pública d’Altea, del 23 d’octubre al 4 de novembre.

Des de les diferents àrees implicades es convida a la participació i recorda l’èxit que estes activitats de Tots Sants cullen any rere any; per això la seua consolidació.

Pin It on Pinterest