Select Page

Durant el cap de setmana del 6 al 8 de juliol, diferents punts emblemàtics d’Altea van albergar la primera edició de l’Altea Blues Festival. L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Cultura, encapçalada per Diego Zaragozí, ha apostat per la proposta de Germán Elull, director del festival, amb la intenció d’ampliar l’oferta cultural i musical del municipi.

La nit del 6 de juliol, l’Auditori Sant Pere va inaugurar, amb una notable assistència de públic, el cicle musical amb l’actuació del grup murcià Baboom Blues Country i de l’alacantí Revenge Blues. La Plaça d’Europa va ser l’escenari de la segona actuació, el dissabte per la nit, a càrrec de la Danny Boy Blues Band. Per últim, la Plaça de la Cantereria clausurava  el festival amb l’actuació de la Benicassim Blues Band i l’Altea Blues Project, banda del director del festival German Elull.

Des de l’organització del festival han agraït el suport de l’Ajuntament d’Altea i donen les gràcies per la bona acollida del públic a aquesta nova iniciativa. Elull afirmava: “estem molt contents perquè esta primera edició ha comptat amb una excel·lent resposta del públic, estem sorpresos de l’èxit i degut a este bon resultat, la segona edició de l’Altea Blues Festival està més prop”.

Pin It on Pinterest