Select Page

Hi haurà quatre concerts entre el 9 i el 30 de juny

La Plaça de l’Aigua acollirà un any més l’Altea Blues Festival. Aquests ritmes musicals continuen marcant l’agenda cultural de l’arriba de l’estiu en la localitat amb un esdeveniment consolidat que celebra la seua cinquena edició.

El festival comptarà enguany amb quatre actuacions, totes a les 21.00 hores. Començarà el dia 9 de juny amb Claptonians amb el seu EC. Tribute; el dia 16 de juny serà el torn de Johnny BigStone & Sweet Marta. El tercer concert serà el 23 de juny a càrrec de Wax & Boogie amb el seu Make up Your Mind. Tancarà el festival Altea Blues Project, Dany Tena & John Turner el 30 de juny.

Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura amb un preu de 6€, 4€ si es compren en línia en www.alteacultural.com. A més, també es pot adquirir un abonament per a les quatre dates per 15 € en compra física o 10 € en línia.

“L’Altea Blues Festival torna als nostres carrers com una cita consolidada i demandada, que supera cada any les seues expectatives i genera un increïble ambient en les nits d’inici d’estiu. Enguany portem un dia més d’espectacle, que estem convinguts delectaran a tots els assistents. Convide a tots els alteans i alteanes a vindre a aquest festival”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest