Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, està buscant 8 joves i 2 líders, un total de 10 participants, per al projecte de mobilitat europea ’Empowering women in sport via media’’ dins del programa ERASMUS+ (Joventut en Acció) que tindrà lloc a Edirne (Turquia) del 16 al 25 de setembre. El regidor d’Hisenda i Recursos Humans, i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Pere Lloret, i el regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, han presentat esta nova convocatòria que té com a finalitat empoderar a la dona i eliminar les barreres existents en el món de l’esport mitjançant els mitjans de comunicació.

Com ha explicat Pere Barber, ‘’l’objectiu és reunir 40 joves de 4 regions europees amb la fi de desenvolupar activitats i tallers de sensibilització, autoestima, esport, xarxes socials i periodisme. Els costos de viatge, allotjament i manutenció estan coberts al cent per cent pel programa Erasmus+’’.

Per a Lloret ‘’l’esport és equivalent a respecte; en este sentit, el projecte pretén trencar les barreres de gènere i potenciar la participació de la dona en l’esport. Els mitjans de comunicació tenen un paper molt important en este aspecte, perquè l’esport masculí i femení no tenen el mateix tractament, i existeix una clara discriminació econòmica segons gèneres’’. ‘’En este fòrum es debatran tots estos aspectes, per això busquem 10 persones que vullguen participar-hi, per als quals obrim, des de l’Oficina de Projectes Europeus, tot el ventall de possibilitats per desenvolupar el seu currículum’’, afegia Lloret.

Pere Lloret ha animat a totes les persones interessades en qüestions d’igualtat, esport o comunicació, d’entre 18 i 30 anys (sense cap límit d’edat per als dos líders), a participar en esta iniciativa que suposarà una nova oportunitat per compartir experiències i coneixements amb participants d’altres països. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb EuroAltea: europa@altea.es  fins el 20 de juliol, data límit per a les inscripcions.

Més informació: euroaltea.eu

Pin It on Pinterest