Select Page

La regidoria d´Igualtat, en col·laboració amb Creu Roja Altea, ha organitzat un nou Taller d´Empoderament i millora de l´Ocupació per a dones, que tindrà lloc del 30 de novembre al 21 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14:00h. Així ho han fet conèixer Vicenta Pérez, edil de l’àrea i Inmaculada Martínez, directora de l’assemblea local de l’ONG.

Com ha explicat la responsable municipal dʻIgualtat, “este taller busca donar una eixida laboral a dones que necessiten millorar les seues capacitats i incrementar les seues possibilitats a lʻhora de trobar el seu lloc de treball”. “Es tracta d´un taller que no és nou, ja ho vam fer abans i donat el seu bon funcionament, ens hem decantat per tornar-ho a impartir”; ha afegit Pérez.

“Des d’Igualtat el que pretenem és empoderar la dona. Treballem també per procurar la igualtat entre homes i dones, buscant una societat igualitària en que tinguen els mateixos drets i deures”; ha matisat la regidora.

En paraules de Vicenta Pérez, “el curs a més de millorar l’ocupabilitat i l’apoderament, dota les assistentes de recursos per comunicar-se i els fa sentir que no estan soles”.

Per inscriure’s al taller cal enviar un mail a igualtat@altea.es sol·licitant plaça. El nombre de places disponibles és de 15 i la inscripció seguirà rigorosament l’ordre darribada de les peticions. La data màxima de sol·licitud és el 26 de novembre.

El taller serà impartit per Inmaculada Martínez, qui n’ha detallat el contingut, i este està dividit en tres blocs. Empoderament, Noves tecnologies i Acompanyament.

“Intentarem afavorir la millora de l’ocupabilitat i la integració als espais laborals de les dones en dificultat social”; ha indicat Martínez, que ha exposat que es treballaran diversos punts, com ara l’augment del sentiment de vàlua personal; assumir la responsabilitat en la presa de decisions personals; desenvolupar estratègies per enfrontar-se als problemes; superar creences irracionals basades en patrons culturals i de gènere; superar els rols estereotipats que comporten patrons de submissió; entre altres aspectes.

El curs, que compta amb la subvenció de la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, està organitzat per a dones d’entre 18 i 65 anys amb l’objectiu general de facilitar elements psicosocials a les dones perquè realitzen amb empoderament el seu propi projecte de vida personal, social i laboral.

Pin It on Pinterest