Select Page

Cada dijous, des del 5 de juliol al 30 d’agost a la Plaça de l’Aigua a les 21:00h, tindrà lloc un dels concerts de Música a Boqueta Nit organitzats per la regidoria de Cultura i la Societat Filharmònica Alteanense; així ho han anunciat el regidor d’àrea, Diego Zaragozí i el president de la SFA, Juan Tomás Laviós.

“Música a Boqueta Nit és un cicle de concerts que es fa a la Plaça de l’Aigua durant l’estiu i una vegada més comptem amb la col·laboració inestimable de la SFA que és la que programa els concerts de juliol i els d’agost es programen des de l’Ajuntament, sent el director artístic de l’esdeveniment Juan Tomás Laviós que ha confeccionat un programa molt variat i d’una qualitat altíssima “; ha explicat Diego Zaragozí.

L’edil de Cultura ha recordat que el preu de les entrades per concert és de 5 € però hi ha dos abonaments, un per cada mes de 15 € i en el mes de juliol els socis de la SFA podran comptar amb l’abonament al preu de 10 €. “Val la pena adquirir els abonaments perquè és una bona manera de passar els dijous d’estiu escoltant música a l’aire lliure”, ha comentat el responsable municipal de Cultura.

Per la seua banda, el director artístic de Música a Boqueta Nit ha detallat el contingut d’aquest ja consolidat cicle de música, que donarà inici el 5 de juliol amb l’Orquestra Blava “. “Un projecte que va nàixer a la SFA en 2016 i gràcies a la col·laboració també de la Comissió del Crist ha permès la reactivació de la mítica Orquesta Azul que en els anys 50 ‘i 60’ era una de les animadores de l’estiu i de les festes del municipi “; ha recordat Laviós.

El 12 de juliol el concert serà ofert per joves solistes de la SFA. Estudiants que estan cursant els últims cursos del conservatori o el grau professional.

El 19 de juliol el director convidat és Javier Ros Ortega, clarinet solista de l’Orquestra del Palau de les Arts, que dirigirà a la SFA Clarinet Orquestra.

El 26 de juliol, tancarà el mes, una gala de cant en què participaran alumnes de cant de l’Escola de la Filharmònica, el Cor de Cambra de la Filharmònica i tot conjugat amb la col·laboració de Pepi Lloret i Mª José Devesa.

A l’agost, el dia 2 actuarà el grup Tardor que presentarà el seu tercer disc “Patraix”. Un projecte de música en valencià, feta per valencians.

El 9 d’agost la protagonista és Alonis Jazz Band, composta per gent de la comarca. “A més d’oferir concerts de grups consolidats, vam intentar impulsar gent jove que està finalitzant els estudis superiors i volen introduir-se al món de la música”, ha apuntat Joan Tomàs Lavióz.

El 16 d’agost Mireia Vilar posarà sobre l’escenari el projecte “Dream Pop-Electrònica”. És una cantautora valenciana amb un treball innovador en fusió d’estils.

El 23 d’agost concert de Fermata Duo, format per Vicent Benavent -saxo- i José Romero -pianista- en col·laboració de Joaquín Franco. És un duo de cambra consolidat que en aquesta ocasió compta amb la figura d’un músic reconegut internacionalment.

Dijous 30, tanca el cicle de Música a Boqueta Nit 2018 una comèdia musical formada per 4 percussionistes i amb només una Marimba fan un espectacle dins el virtuosisme musical a càrrec de Píscore que presenta “Concert Singular”.

“El cicle presenta un gran ventall de gèneres, agrupacions i possibilitats que ens faran gaudir de vesprades de música a la Plaça de l’Aigua molt agradables”; ha conclòs Juan Tomás Laviós, director musical del cicle.

Pin It on Pinterest