Select Page

Baix el lema “els homes també cuinem”, la regidoria d’Igualtat ha posat en marxa un curs de cuina gratuït destinat a homes de 45 anys en endavant, empadronats a Altea que vulguen tenir o millorar els seus coneixements de cuina; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez, que al seu torn és la responsable de l’Aula Municipal de Cuina.

Les sol·licituds per participar en aquest curs es poden dur a terme des d’hui mateix i fins al proper 13 de juliol al departament d’Igualtat, ubicat a la planta baixa del consistori.

Segons els detalls aportats per l’edil, el curs l’impartirà Andreu Bellver els dies 18, 19 i 20 de juliol, en horari de matí o en horari de vesprada. “S’han disposat dos torns, un de 9 a 11 del matí i un altre de 17 a 19h, per facilitar l’assistència dels interessats que treballen”; ha explicat Vicenta Pérez, que ha insistit en “la necessitat de reforçar el que volem i és que els homes i les dones estiguen en igualtat a tots els nivells”.

“El reforç de cara a la dona és positiu i molt necessari, però també hem de donar-li eines a l’home que per circumstàncies de la vida ha tingut un altre tipus d’educació i en què semblava que la cuina era només un lloc per les dones” ; ha afirmat Vicenta Pérez.

“Estem en una societat en la qual lluitem per la igualtat homes i dones i els homes també han de tenir recursos. Sabem que hi ha molts homes que cuinen, però aquest curs el que pretén és aportar eines a aquells que no ho fan i volen fer-ho, aportant-li coneixements d’una cuina bàsica de cullera perquè tinga el recurs de no haver de menjar precuinat”. Ha conclòs la responsable municipal d’Igualtat i Aula de Cuina.

Pin It on Pinterest