Select Page

Divendres passat, 15 policies locals de la província d’Alacant es reunien a Altea per assistir al curs “Bastó extensible per a ús policial”. Una jornada de treball de 5 hores teoricopràctiques que era impartida per Manuel Navarro Madero i Benjamín García López i que també va comptar amb la presència del regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll.

Com explicava Ripoll, “es tracta d’un curs necessari previ a la utilització del bastó extensible per part dels agents”. “A Altea ja són diversos els policies que poden fan ús d’aquest tipus de defensa perquè ja han realitzat la preparació que es requereix i a aquest curs han assistit 6 agents alteans”, afegia el responsable municipal d’àrea, qui posava l’accent en la importància de estar en permanent formació.

Vicente Ripoll ha conclòs avançant que “a aquesta jornada formativa es sumaran, en el que queda d’any, tres jornades més de formació de defensa personal policial en diferents matèries”.

Pin It on Pinterest