Select Page

Deu són els restaurants que participaran en la 2a edició de la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques”, organitzada per les regidories de Comerç i Turisme. La iniciativa tindrà lloc a Altea des del 22 de juny a l’1 de juliol. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’ambdues àrees, Anna Alvado, qui ha ressaltat la qualitat i àmplia varietat dels menús proposats per cada un dels establiments col·laboradors.

Els participants en aquesta segona edició de “La Cuina de les Barques” són, Blau, arròs i brasa; Blue Beach Altea Gastro Lounge by Cap Negret Hotel; Bon Vent, Club Nàutic d’Altea; Canyes & Coffee; L’Olleta Xiringuito; La Buena Vida; La Palapa, SH Villa Gadea; La Picaeta de Lola; Marlin i Racó de Toni. El preu dels menús oscil·la entre els 25 i els 37 €. “Els participants són restaurants la majoria d’ells consolidats i amb un ampli reconeixement de la cuina que elaboren i el seu bon treball”; ha postil·lat Alvado.

“Es tracta d’una jornada que té èxit i que aquest any ha incrementat el nombre de participants”, ha assenyalat la responsable municipal de Comerç i Turisme, que ha apuntat que “de les quatre jornades gastronòmiques que organitza la regidoria de Comerç, crec que aquesta és la jornada gastronòmica per excel·lència. Es pot veure en la qualitat dels menús que han elaborat els restauradors i restauradores que participen a la jornada “.

Anna Alvado ha agraït la participació dels restaurants, el treball de la coordinadora de la iniciativa, Mª José Tent i la col·laboració de Bodegas Torres; així com ha animat a la població alteana i residents a la Comarca a gaudir d’aquesta segona edició de “La Cuina de les Barques”.

Per la seua banda, Mª José Tent ha revelat que, com en edicions anteriors, hi haurà premis a la participació, tant per als establiments com per als comensals. Concretament es repartiran dos premis als millors restaurants participants, la puntuació la emetran els propis clients valorant diversos aspectes com el gust del menú, la presentació dels plats, i el servei rebut. Una vegada concloses les jornades es farà un recompte dels punts i s’atorgaran aquests dos premis, consistents el primer d’ells en una visita a Bodegues Torres i publicitat de l’establiment i un segon en publicitat.

Pel que fa als premis per als comensals, es sortejaran dos xecs de 100 € per gastar en el comerç local i cinc estoigs de vi gentilesa de Bodegas Torres.

En la presentació de la Jornada han estat també presents Cristian García de l’Hotel Vila Gadea; Antonio González, de Canyes & Coffee; Nacho Pérez de restaurant Blau; José Ignacio Sánchez del Racó de Toni; Michel Vanstechehman de Bona Vida; Ximo Such del Club Nàutic Altea i Carlos García Torres, representant de Bodegues Torres, qui ha agraït la invitació a participar en la iniciativa; ha destacat Altea com un dels punts més importants de la gastronomia alacantina i ha ressaltat la importància de recolzar la gastronomia tradicional del municipi.

La Cuina de les Barques Folleto A5

Pin It on Pinterest