Select Page

Des del departament d’Infraestructures, l’edil Roque Ferrer ha informat de les diferents obres de millora que s’han executat al passeig de Cap Blanc. ‘’Estes actuacions, assegurava el regidor, eren molt necessàries ja que esta és una zona tant d’esbargiment com de pas de residents i visitants”.

Ferrer assenyalava que “este punt del nostre municipi necessitava d’una inversió i així s’ha fet, amb el canvi dels bancs i papereres, a més d’omplir els escocells de les palmeres del mateix passeig amb material elastomèric, que és un tipus de material deformable que no es bada amb el creixement de la vegetació i evita que queden punts més baixos i es produïsquen caigudes, entropessons o girons de turmell”.

Estes obres s’han encomanat a la brigada d’obres municipal, englobada dins de la PDM. Ferrer també ha volgut destacar que “la zona de Cap Blanc, malgrat estar fóra del que es considera com a nucli urbà, és un dels punts més visitats pels turistes, a més de ser una de les zones que més utilitza la ciutadania tant per a passejar com per a practicar esport. Per la qual cosa és molt necessari prestar-li l’atenció que es mereix, el que sempre hem fet, però que ara amb esta inversió i obres de millora queda totalment renovada”.

 

Pin It on Pinterest