Select Page

Del 4 al 28 de juny es podran formalitzar les inscripcions

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha presentat l’oferta dels Cursos Esportius d’Estiu 2018 que enguany engloba una vintena de cursos de diverses modalitats, entre elles: natació, waterpolo, iniciació a vela, rem, pàdel surf, caiac, tennis, pàdel, futbol, bàsquet, handbol, pilota valenciana, volei platja, golf, ioga, gimnàstica rítmica, hípica, hapkido i ciclisme.

Com ha anunciat el regidor, el període d’inscripcions serà del 4 al 28 de juny. L’elecció dels cursos es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció i la matrícula, que només es paga la primera vegada, és de 15 euros i s’abonarà a l’Ajuntament d’Altea. El preu dels cursos variarà segons la modalitat; a més, a partir del segon curs es podran aplicar descomptes. Quan no es completen les places d’un curs, es podrà formalitzar la inscripció al mateix encara que siga fora de termini.

El regidor ha animat als xiquets i xiquetes d’Altea a gaudir de l’esport i a participar en esta nova edició dels Cursos Esportius d’Estiu. ‘’Com és tradicional, assenyalava el regidor, s’entregarà una samarreta commemorativa a tots els participants’’. La cloenda dels cursos serà el divendres 31 d’agost a les 20 hores a la Ciutat Esportiva.

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a les oficines del Centre Cultural Juvenil (Ciutat Esportiva) i/o al correu electrònic altea.deportes@cv.gva.es; juventud@altea.es en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, y els dijous de 16:30 a 18:30 hores (telèfon 965 84 13 34).

 

FulletCursosEsportius2018_VAL

Pin It on Pinterest