Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, han rebut l’obra de grans dimensions, 4×1,70m que l’artista Pepe Azorín ha sumat al patrimoni alteà amb la seua donació a l’Ajuntament. L’acte ha tingut lloc al hall de Palau Altea, lloc en el qual romandrà exposada la mateixa.

Amb paraules d’agraïment han rebut l’alcalde i l’edil de Cultura la gran obra a la barra seca que l’artista Pepe Azorín, establert a Altea des de fa 40 anys, ha decidit donar al poble d’Altea.

Com ha apuntat el responsable municipal de Cultura, “aquesta és una nova donació d’Azorín, anomenada Arrel VI, que es podrà veure al hall del Palau”. “A aquesta donació es suma una anterior que va fer algun temps enrere, de dues obres que es troben situades en Vila Gadea”; ha recordat Zaragozí. Unes mans i un retrat d’Enric Valor.

Per la seua banda, l’artista ha manifestat alegria i satisfacció per haver realitzat aquesta donació al municipi d’Altea perquè puga ser admirada.

“És una arrel de gran format. Tinc diverses obres d’aquest format, però aquesta és la que més m’agrada “; ha declarat Azorín, que també ha revelat sentir-se content per residir a Altea, “un poble molt hospitalari en què vas pel carrer i la gent et va parlant”.

Finalment, l’alcalde ha donat les gràcies a Pepe Azorín per la donació i ha incidit que “quan la gent vinga al Palau i veja l’obra entendrà la seua magnitud”. Jaume Llinares ha ressaltat que “aquestes sèries les té Pepe en els edificis més importants arreu del món”.

“És una aportació important al patrimoni alteà i li agraïm molt que se sume a l’ajuntament a les ganes que tenim de reforçar el patrimoni artístic i donar-li importància a la tasca cultural i patrimonial i aquest és un gran pas dins de les últimes donacions que estem tenint, com l’obra de Navarro Ramón i l’arxiu personal de Ramon Llorens, entre d’altres”; ha afirmat el primer edil alteà.

“Agraïm molt a l’autor aquesta iniciativa pròpia perquè suma molts punts al patrimoni cultural alteà i entenem la importància de l’obra que acaba de donar”; ha conclòs l’alcalde.

Pin It on Pinterest