Select Page

Des del pròxim 15 de maig Altea acollirà una nova edició d’Encontes, el Festival de Narració Oral que des de fa 15 anys es celebra en el nostre municipi.

Acompanyant a este festival, des de la regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, es proposen dos tallers gratuïts els dies 17 i 18 de maig en horari de 17.00 a 19.30 hores. Concretament, es realitzarà el taller d’il·lustració creativa “Il·lustrem” que estarà impartit per la il·lustradora Anna Font. Com ha detallat la pròpia edil “este taller pretén crear un espai de creativitat en el qual es mostre la forma de treballar les il·lustracions perquè d’alguna manera també formen part del llenguatge a l’hora de narrar i transmetre tant històries com idees”.

Vicenta Pérez informava que “este taller és gratuït i està dirigit a totes les persones majors d’edat que estiguen empadronades a Altea. A més, no solament quedarà ací, ja que també es realitzarà en els dos instituts però dins del seu horari lectiu, perquè els més joves puguen aprendre i conèixer més a fons el món de la il·lustració i la seua importància com una altra forma de comunicació”.

D’altra banda, tindrà lloc el taller d’iniciació per a explicar contes “Tastet de contes, vols explicar un conte?”, que impartirà la narradora Mercé Rubí. Esta activitat també és gratuïta i s’impartirà el dissabte 19 de maig de 17.00 a 19.30 hores i el diumenge 20 de 10.30 a 13.00 hores. Al taller es podrà inscriure qualsevol persona major d’edat i que estiga empadronada a Altea.

Vicenta Pérez afegia que “la tradició oral és molt important i no hem de deixar que es perda, este ha sigut un dels motius per a realitzar este taller en el qual, no solament es destacarà la importància d’explicar històries, sinó que, a més, aprendrem com explicar-les i com mantenir-les en el temps, ja que és una de les millors maneres de transmetre valors, tradicions i història, per la qual cosa no hem de deixar que es perda”.

Finalment, la regidora d’Educació animava a tota la ciutadania a informar-se i inscriure’s a l’Ajuntament per a participar d’aquestos tallers.

Pin It on Pinterest