Select Page

Del 15 al 20 de maig tindrà lloc a Altea el Festival de Narració Oral “Encontes”, que amb la present edició compleix ja 15 anys i es converteix en un projecte cultural “absolutament consolidat” com així ho ha definit el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, que ha anunciat la present edició al costat del alma mater del festival, Blai Senabre.

“És un projecte absolutament consolidat que va creixent tant al nostre municipi com a la Comarca”; ha declarat Diego Zaragozí, que ha afegit, “Blai ha aconseguit que amb la seua il·lusió i treball Encontes compleix 15 anys”.

Zaragozí ha recordat que “es tracta d’un festival que inclou activitats per a totes les edats, des de nadons a majors”. Ha agraït a Blai Senabre la feina que realitza durant tot l’any perquè siga possible la celebració a la primavera de l’esdeveniment i ha convidat a alteans, residents a la Comarca i turistes a gaudir de Encontes 2018 que tindrà lloc en pocs dies.

Al costat del regidor de Cultura, en la presentació de Encontes 2018, ha estat Blai Senabre, pare de la iniciativa, que ha estat l’encarregat de detallar el gran nombre d’activitats que transcorren durant els sis dies que durarà aquest any el Festival de Narració Oral alteà.

“Cada any intentem fer coses noves. Anem provant i les activitats que més èxit tenen i més agraden les anem mantenint i sempre introduïm novetats “. “Tenim activitats per a tots els públics, nadons, famílies, escolars, adults i gent gran. Els contes són per a tots els que vulguen escoltar i evadir-se amb les paraules dels narradors “; ha apuntat Blai Senabre.

Senabre ha parlat de les diferents actuacions i activitats d’aquesta 15 edició de Encontes i ha ressaltat el Taller d’Il·lustració, una de les novetats d’aquest any, així com ha convidat a la participació ciutadana, “tot aquell que tinga ganes d’explicar un conte el dia 20 d’abril podrà fer-ho en la Marató de Contes. El que estiga interessat pot anar a la Casa de Cultura i apuntar-se i ens posarem en contacte amb ell “.

Blai Senabre ha conclòs indicant que a partir d’hui mateix, tota la informació sobre el festival està disponible tant en paper, amb els tríptics que s’han repartit per tot el municipi, com en les xarxes socials com www.encontes.es

triptic_encontes2018_baixa

Pin It on Pinterest