Select Page

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, continua organitzant visites guiades a la primavera a través de les rutes Camins d’Altea. Vist l’èxit de les visites guiades gratuïtes que es vénen organitzant al llarg de tot l’any i aprofitant el bon clima que podem gaudir en els mesos de primavera, s’han organitzat cinc noves visites guiades durant els mesos d’abril, maig i juny.

Totes les visites es duran a terme en diumenge i sortiran a les 10:00 h.

La primera visita tindrà lloc el proper 29 d’abril i transcorrerà per les partides Quintanes i Barranquet de la mà de la nutricionista Anna Zaragoza. Com és habitual en aquesta ruta, la guia ens explicarà els beneficis de l’alimentació mediterrània.

La segona de les rutes serà el diumenge 13 de maig i es recorrerà el “Camí Reial” per la partida de l’Olla amb la biòloga marina Rebeca Velasco, que ens descobrirà les singularitats del Parc natural de la Serra Gelada.

El diumenge 27 de maig tindrà lloc una visita guiada infantil pel Poble Antic d’Altea de la mà del guia local Joan Such. Aquesta peculiar visita constarà de cinc parades en les quals es realitzaran jocs i activitats sensorials, a través dels quals els nens descobriran la història d’Altea.

Les visites del mes de juny tindran lloc els dies 10 i 24. El dia 10 la ruta escollida és la del Riu Algar, acompanyats per Kiko Jorro i Juanfran Picó, que ens ensenyaran les característiques de la fauna i de la flora del nostre riu Algar .

Conclourà aquest cicle un recorregut pel Nucli Històric Tradicional d’Altea, el dia 24, realitzat pel guia local Felipe Lozano, coincidint amb la festivitat de Sant Joan.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit que estan tenint aquestes visites guiades gratuïtes que consoliden aquesta iniciativa tan important per a la desestacionalització del turisme. “Amb aquest nou cicle consolidem aquest producte turístic, introduint novetats com la visita guiada infantil o la visita del dia de la festivitat de Sant Joan”, ha declarat Alvado, qui ha aprofitat per “convidar a tota la ciutadania a participar d’aquestes jornades familiars , on a més de gaudir del nostre entorn, podem aprendre la història d’Altea de la mà dels i les professionals que ens acompanyaran “.

Pin It on Pinterest