Select Page

La regidoria de Turisme, dirigida per Xelo González, ha preparat dos activitats guiades per donar a conèixer el ric patrimoni paisatgístic i natural del municipi d’Altea; una ruta per la Serra Bèrnia i una altra pel Parc Natural de Serra Gelada. Així ho ha informat l’edil d’àrea.

Estes activitats tindran lloc al mes d’octubre, època de l’any en què la temperatura és idònia per a este tipus d’activitats.

Per al dissabte 9 d’octubre la proposta és un “Taller de Natura a la Serra Bèrnia”, el punt de trobada s’ha fixat a la Font de la Barca de la pròpia Serra -zona paelleros- a les 11:00h.

Durant el taller, els participants coneixeran la riquesa i biodiversitat dels ecosistemes de la Serra de Bèrnia; aprendran tècniques de seguiment de fauna; interpretaran el significat de les pistes que van deixant els animals per comprendre la seua forma de vida i també els canvis produïts durant la història de l’ésser humà i com ha influït este en l’esdevenir de moltes espècies.

Per participar en l’activitat s’ha de reservar prèviament en altea@touristinfo.net  o telefonant al 965 84 41 14

El diumenge 31 d’octubre la proposta és “De l’Algar a la mar, un camí per reflexionar” i el punt de partida està ubicat a l’aparcament del riu a les 10:00h.

Esta activitat compta amb la col·laboració del Parc Natural de Serra Gelada, i a través d’ella es pretén traslladar als participants la importància del riu Algar com un dels principals connectors ecològics existents entre la zona litoral de Parc Natural de la Serra Gelada i les serres del seu entorn. S’exposaran els diferents factors d’amenaça a què està sotmès i les principals alternatives que podem desenvolupar per garantir que els ecosistemes inclosos en la zona humida protegida seguisquen proporcionant els diferents serveis ambientals que contribueixen al benestar i salut de la població local.

La reserva per a participar ha de cursar-se en serragelada@gva.es o telefonant al 629 32 12 48.

Les activitats seguiran els protocols anti COVID-19 i l’aforament màxim de participants serà de 21 persones.

Finalment, l’edil de Turisme convida a alteans i visitants a participar d’estes iniciatives, la pretensió és donar a conèixer el patrimoni alteà al temps que ofereix l’oportunitat de gaudir en família d’un matí a la natura.

 

Pin It on Pinterest