Select Page

El proper dijous 26 d’abril tindrà lloc, a la Casa de Cultura de Calp, la jornada “Comta amb Mi”, organitzada pel Col·legi d’Educació Especial, Gargasindi i l’Ajuntament de Calp, en col·laboració del CREAMA, del Centre Ocupacional Maite Boronat i del Servei Psicopedagògic Escolar d’Altea.

Es tracta d’una jornada de sensibilització i exposició de bones pràctiques en l’àmbit de l’ocupació laboral de persones amb discapacitat, en la qual es produeix una trobada entre empreses, fundacions, associacions i ajuntaments de les comarques de la Marina Baixa i Marina Alta i es comparteixen experiències relacionades amb la contractació de persones amb discapacitat en grans i petites empreses i en ajuntaments.

En representació de l’Ajuntament d’Altea assistiran a “Compta amb Mi” els edils d’Ocupació, Diego Zaragozí; de Serveis Socials, Diego Martínez; d’Educació, Vicenta Pérez i de Participació Ciutadana, Mari Laviós; que han coincidit a assenyalar la importància d’aquestes jornades per conèixer experiències i contribuir a la sensibilització d’empreses i entitats possibles contractants.

Pin It on Pinterest