Select Page

Les regidores d’Urbanisme i Participació, Imma Orozco i Mari Laviós, han informat de la posada en marxa de l’Oficina d’informació sobre rehabilitació edificatòria (OIR).  Açò s’emmarca en les accions que contempla el conveni signat per l’Ajuntament d’Altea amb la Conselleria Habitatge, Obres Públiques i Ordenació del Territori per promoure la rehabilitació com a motor econòmic i millora de la qualitat de vida de les persones.

La responsable de l’àrea d’Urbanisme ha explicat que “es tracta de posar a l’abast de la ciutadania tota la informació sobre els plans que promou la Conselleria en matèria de rehabilitació i dels qual es poden beneficiar una gran quantitat d’immobles del nostre poble. Tenim molt clar que la rehabilitació juga un paper fonamental en la reactivació del sector de la construcció en el nostre poble i l’existència d’estos punts d’informació pot contribuir a consolidar-ho ”.

Entre estos plans es troba Renhata, a través del qual se subvencionen millores en l’interior dels habitatges –concretament en cuines i banys- realitzades entre el 15 de març de 2017 i el 10 de juliol de 2018. La convocatòria per a l’exercici 2018 va ser publicada el passat dia 11 i es podrà sol·licitar fins el 10 de juliol.

La responsable de Participació, Mari Laviós, afegia que “el paper de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, on s’ubica el punt OIR, és fer més fàcil a les persones interessades l’accés a la informació i aclarir dubtes sobre la tramitació d’estes subvencions per tal que el major nombre d’elles se’n beneficie”.

Per finalitzar, Orozco animava la ciutadania que haja realitzat obres de millora en els seus habitatges susceptible d’accedir a esta convocatòria a informar-se en les dependències municipals o a través de les webs http://renhata.es/va i http://renhata.es/va/ciutadania/xarxa-oir.

 

Pin It on Pinterest