Select Page

La regidora d’estrangeria, Mari Laviós, informa que ja estan oberts el terminis per a la inscripció dels cursos de castellà online per a ciutadans estrangers, tal com es va anunciar temps enrere després de la reunió que va tenir lloc a Alacant.

Uns cursos que s’oferten des de la Diputació d’Alacant dins la seua área per a residents estrangers. La duració aproximada será d’uns huit mesos i hi ha unes 500 places per cobrir a tota la provincia, que aniran adjudicant-se per ordre d’inscripció.

A la plataforma del curs es podrá accedir des de qualsevol dispositiu, tot i que es recomana fer-ho des d’un PC, això si, la plataforma estarà activa les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

És important saber que el curs s’adapta al nivel de cada alumne , a més, disposaran d’un tutorial que estarà en castellà, anglés i francés.

Per poder participar el ciutadà estranger ha d’estar empadronat al municipi.

Podran trobar més informació a la página web de l’Ajuntament d’Altea, a l’oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i a l’extensió administrativa d’Altea la Vella.

Mari Laviós anima a totes i a tots el residents estrangers perquè facen ús d’aquesta ferramenta totalment gratuïta “ja que és una oportunitat única de poder millorar el seu nivel de castellà o una oportunitat per aprendre’l”.

Pin It on Pinterest