Select Page

Les xiques de l’equip sènior femení del Club Voleibol Altea, es jugaran aquest proper cap de setmana les seues opcions de fer història en aquest esport. Després d’una fenomenal temporada on el Altealife es va proclamar campió de lliga, després d’aconseguir 20 victòries per només 2 derrotes, ara disputaran a Elx del 14 al 15 d’abril al Pavelló del Toscar la final autonòmica.

Les alteanes debutaran dissabte 14 a les 12:30 hores davant del CV Sedaví. A la tarda jugaran davant les amfitriones, el Il·licità Carrus, a les 20 hores. Ja el diumenge al matí tancaran la seua participació en aquest torneig classificatori davant del CV Gandia a les 10 del matí.

Els dos millors equips de la final autonòmica tindran com a premi la classificació per a la fase d’ascens a 1 divisió nacional. Seria tot un èxit per a un equip que acaba de pujar com és el conjunt entrenat per Javi Mora.

Per tot això, des del club s’ha posat a disposició dels aficionats un autobús, amb la colaboració de la regidoria d’Esports, per animar l’equip alteà en els partits de dissabte.

Pin It on Pinterest