Select Page

L’edil de Joventut i Esports, Pere Barber, ha informat sobre la celebració d’un curs de monitor / a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, acreditat per Generalitat JOVE-IVAJ i organitzat per “de Amicitia”.

Aquest curs està dirigit a joves a partir de 17 anys i té una durada de 310 hores amb tres mòduls lectius i un mòdul de pràctiques.

El curs tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’abril; el 20, 21 i 22 d’abril i el campament es desenvoluparà del 27 d’abril a l’1 de maig a la Casa de Cultura i l’Alberg Juvenil de Biar. El preu del curs és de 240 € i inclou pensió completa durant l’estada a l’alberg.

Com ha explicat Barber, “els joves alteans que vulguen assistir al curs comptaran amb el suport de Amicitia  per desplaçar-se fins Biar” i ha recordat que “l’Ajuntament d’Altea té un conveni de col.laboració amb de Amicitia que contempla aquest tipus de accions”.

A més dels continguts bàsics, durant el curs s’impartirà formació específica de líders de camps de treball internacionals. El curs està impartit per “abast” escola d’animació. Per a més informació i inscripcions posar-se en contacte amb Nacho González cridant al telèfon 655254709 o en info@deamicitia.org.

Segons ha avançat l’edil de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, “considerem que es tracta d’una activitat molt interessant per als joves i estem treballant perquè aquest curs es puga impartir en breu a Altea”.

Pin It on Pinterest