Select Page

Les classes s’impartiran de manera itinerant a Altea, Callosa d´en Sarrià i Polop de la Marina

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha posat en marxa un curs amb l’objectiu de formar a joves en monitors de temps lliure d’educació infantil i juvenil.

El curs s’ha organitzat en col·laboració de la Mancomunitat de la Marina Baixa i els Ajuntaments de Callosa d´en Sarrià i Polop de la Marina. Les classes començaran dissabte que ve, 25 de febrer, i s’impartiran fins al dissabte 17 de juny. La formació comprén un pla de 310 hores lectives repartides en tres mòduls teòrics i un mòdul pràctic, segons la normativa vigent.

El curs es realitzarà de manera itinerant. Per això, els llocs on s’impartiran en cada localitat seran el Centre Juvenil d’Altea; el Punt Jove de Callosa d´en Sarrià i l’hall del Centre Juvenil de Polop de la Marina. Les classes es realitzaran tots els dissabtes en horari de matí i de vesprades, de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores i de les 15.00 hores a les 18.00 hores.

Els requisits d’accés que s’han de complir per a presentar la inscripció és tindre 16 anys en data d’inici de curs. El preu és de 164€. Altres col·laboradors d’aquesta formació són la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Joventut, Xarxa Jove i Abast Escola d’animació.

Pin It on Pinterest