Select Page

La Generalitat llança les jornades de captació en discapacitat per al sector turístic

La Regidoria de Turisme d’Altea informa a tots els empresaris i agents turístics, de la posada en marxa de les Jornades de Capacitació i Sensibilització en Discapacitat per al Sector Turístic. Una formació en línia i gratuïta, inclosa dins del Programa de Turisme Accessible de la Comunitat Valenciana, horitzó 2025.

“Altea és un destí inclusiu, un lloc obert al visitant amb alguna mena de discapacitat, que ha adaptat i continua adaptant els seus serveis perquè estiguen a l’abast de tots. A més, fomentem la formació en aquest sentit –com els cursos que hem realitzat recentment amb ILUNION–. Per això, animem a tot l’entramat empresarial i professionals del sector a inscriure’s en aquestes interessants jornades, que aprofundiran en un millor coneixement de la discapacitat, especificitats, solucions, adaptacions, casos d’èxit, etc.”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Les jornades començaran el pròxim 18 de maig, amb un horari de 9 a 11 hores, i tindran el següent programa:

18/5: Discapacitat intel·lectual o del desenvolupament

25/5: Discapacitat física i orgànica

01/6: Discapacitat sensorial (visual i sordceguera)

08/6: Discapacitat sensorial (auditiva)

15/6: Discapacitat dany cerebral sobrevingut

El termini d’inscripció ja està obert, en el següent enllaç: https://bit.ly/37NE5ZU .

Pin It on Pinterest