Select Page

L’edil de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu, ha anunciat l’inici de les actuacions de neteja del riu Algar des de la seua desembocadura fins al Pont de l’Autopista. Uns treballs emmarcats en el desenvolupament un Pla de Millora del Riu, redactat per l’àrea municipal de Medi Ambient i aprovat per Conselleria i Confederació Hidrogràfica del Xúquer, CHJ.

Segons ha explicat l’edil d’àrea, “Conselleria i Confederació ens ha aprovat una bateria d’actuacions que anirem desenvolupant al llarg de l’any per al control de la flora. Volem afavorir les nostres espècies autòctones i controlar les que no són autòctones “.

“Hem començat amb els treballs en què s’està intentant eradicar espècies invasores com l’acàcia i també es fan desglossaments selectius perquè altres espècies no tinguen plantes competitives al seu voltant i puguen tenir més viabilitat de futur”; ha puntualitzat Nomdedeu.

Beatriu Nomdedeu ha conclòs assenyalant que “les persones que passen per la zona s’adonaran que s’està eliminant vegetació que destrueix la biodiversitat del Riu”.

Pin It on Pinterest