Select Page

Els dies 1, 2 i 3 d’abril, els que triïn els jardins de Villa Gadea per celebrar el berenar de Pasqua, podran gaudir de multitud de jocs tradicionals i la música de “dolçaina i tabalet” que ha disposat la regidoria d’Educació per a aquests dies.

Cursa de sacs, corda, trompa, caniques, mocador, tres en ratlla, petanca, cadires, entre molts altres, són els jocs tradicionals que es desenvoluparan durant la vesprada de diumenge, dilluns i dimarts en horari de 17 a 20h; així ho ha donat a conèixer la responsable de l’àrea municipal d’Educació, Vicenta Pérez, que ha explicat que “considerem que també és educar el qual els nens aprenguen a jugar amb jocs tradicionals i no només sàpiguen manejar els jocs electrònics als que hui dia estan acostumats”. “D’aquí que any rere any aprofitem aquests dies de Pasqua, en què a Altea és tradicional el sortir a berenar la mona, per facilitar aquesta activitat en Vila Gadea i mostrar als més joves com els nostres pares i avis gaudien d’aquests dies” ; ha afegit la regidora d’Educació.

Vicenta Pérez ha animat a la participació i ha desitjat que “els xiquets i les xiquetes s’ho passen bé i aprenguen a relacionar-se millor amb aquests jocs en grup, alhora que aprenguen la convivència amb xiquets i xiquetes que possiblement no coneguen i que és fonamental “.

Pin It on Pinterest