Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, dirigida per Marta Lloret, ha organitzat activitats populars per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana, el 9 d’octubre.

Seran eixe diumenge a la vesprada, entre les 17.00 i les 20.00 hores, i es podrà gaudir de jocs tradicionals com el sambori, el set i mig, les cordes… Es realitzaran en l’avinguda Comunitat Valenciana i estaran obertes a tots els públics.

Al mateix lloc, a les 18.30 hores, es representarà ‘El cavaller i el drac’, una obra de teatre participativa que narra la història d’un drac que es fa amic d’un xiquet, però que en créixer ha d’abandonar-lo. Segons la llegenda, és el moment de despertar-lo i convéncer-lo que les persones l’estimen i volen ser els seus amics, però el dimoni i altres dracs roïns volen governar el regne dels dracs.

“Un any més celebrem el dia de tots els valencians amb la nostra cultura i tradició, fomentant els jocs de tota la vida i amb un teatre en valencià que anima a participar a totes les persones assistents”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Normalització Lingüística.

Pin It on Pinterest