Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, ha eixit al pas de les declaracions vertudes pel regidor Popular Gregorio Alvado respecte a què s’ha deixat sense assessorament jurídic a les víctimes de la violència de gènere.

Diego Martínez ha afirmat que açò és absolutament fals, tal com sap el mateix PP, qui és coneixedor que enfront dels més de 17 anys que porta encorsetat el servici d’assessorament ara és pretén donar un nou impuls amb l’ampliació d’aquest servei i que al temps puga adaptar-se a les noves demandes i situacions poden donar així una millor cobertura.

Ha sigut el mateix regidor de Benestar Social qui ha desmentit que des del passat 1 de gener s’ha eliminat el servici d’orientació jurídica com afirma el PP, de fet el que s’ha fet és a posar en marxa una licitació per a què moltes més entitats i professionals especialitzats en aquest camp pogueren presentar els seus servicis i optar a la prestació del servici d’atenció jurídica per a dones i així poder atendre de la millor manera possible i directa i personalitzadament a les dones o famílies que ho pogueren necessitar, a més de manera continuada i no oferint contractes menors com venia fent el PP alteà, ja que amb aquests contractes minva la qualitat del servici en qüestió enfront de les usuàries.

Diego Martínez afirma no entendre com alguns poden fer política amb un tema tan delicat com és la violència de gènere que al llarg del 2017 ha deixat l’esgarrifosa xifra de 56 dones assassinades i que enguany ja s’ha cobrat la primera víctima al mateix temps que afirma no entendre per què al Partit Popular alteà li molesta que es licite el servici d’orientació jurídica perquè qualsevol professional en la matèria puga optar i així oferir des de la regidoria de Benestar Social el millor servici possible.

El regidor de l’àrea de Benestar Social insistia en la importància de poder licitar aquest servici d’orientació a totes les empreses que volgueren presentar-se, ja que afirma que aquest és el procés més adequat perquè així és com realment es poden comparar formes i maneres de treballar per a poder escollir la més apropiada per a desenvolupar aquesta funció, a més ha destacat que en cap moment s’han deixat desateses a les dones que pogueren necessitar aquest servici, ja que ha sigut el departament de Servicis Socials qui ha continuat atenent-les tant en aquesta tasca com qualsevol altra qüestió.

 

Pin It on Pinterest