Select Page

Els dies 5, 6 i 7 de març tindrà lloc al Centre Juvenil la fira “Orienta’t”, a la qual estan convocats els alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat dels dos instituts alteans i els d’FP en qualsevol dels seus graus. Així ho han donat a conéixer l’edil d’Educació, Vicenta Pérez i la Coordinadora de l’activitat, Amparo Alapont.

“Des de la regidoria d’Educació pensem que una de les coses més importants que han de tenir els nostres joves és saber cap a on volen dirigir la seua vida i aquesta iniciativa pot ajudar-los a prendre una decisió si encara no l’han pres”; ha explicat Vicenta Pérez.

Durant la celebració de “Orienta’t”, tindran lloc visites guiades dels alumnes de l’IES Altaia i l’IES Bellaguarda en horari de 08:00 a 14:00 h i l’atenció estarà oberta al públic en general de 16:00 a 18: 00 h; ha informat la responsable municipal d’Educació.

En el desenvolupament de l’activitat participaran, a més de la coordinadora, qui rebrà els alumnes i els explicarà el funcionament i el contingut de la Fira, tres persones que exerciran d’orientadores en les quals abordaran de forma individual les consultes. Un estarà destinat a la part laboral; un altre als estudis superiors i el tercer als cicles formatius. Segons ha detallat la coordinadora, Amparo Alapont, “la informació que demanen els alumnes i que en aquests moments no estiguem en disposició d’oferir, es demanarà i li serà enviada al seu centre educatiu”.

Com a responsable d’Educació i d’Igualtat, Vicenta Pérez concloïa indicant que “aprofitant que el dia 8 de març se celebra el Dia de la Dona Treballadora, hem volgut que en aquesta Fira també es tracte el tema de la Igualtat i es faça veure com les eixides professionals depenen dels objectius de les persones, i en cap cas, aquestes eixides han d’estar condicionades pel sexe de cadascú. És a dir, els homes i les dones poden fer les mateixes coses”.

Pin It on Pinterest