Select Page

Des d’ahir s’està procedint a la instal·lació de la gespa artificial

Pere Barber, regidor d’Esports, visitava durant el dia d’ahir les instal·lacions del Complex Esportiu Joan Montiel, on s’està procedint a instal·lar la gespa artificial del camp de futbol, ​​una de les últimes fases d’aquestes obres.

El regidor d’Esports informava el passat dilluns que “les obres han patit un retard a causa de les últimes pluges, que van impedir a l’empresa que realitza els treballs acabar en el termini establert, fixat el passat dia 8 de febrer”.

No obstant això, “els treballs ja s’han tornat a reprendre i avancen a bon ritme, i com es pot comprovar a la imatge, ja s’està procedint a instal·lar la gespa artificial en el qual es duran a terme els entrenaments i partits a Altea la Vella “; ha apuntat Pere Barber.

A més d’aquesta bona notícia, el regidor també donava a conèixer que “amb això no s’acabaran les obres, ja que, encara ens queden coses per fer, com són la instal·lació de dos nous banquetes i les noves boques de reg del camp, que passen a ser sis, dos més que les que hi havia fins ara, i a més són soterrades, amb la millora en seguretat que això suposa per als usuaris “.

Per acabar, Pere Barber afegia que “a més, també s’ha invertit en la compra d’una nova bomba de reg, ja que la que hi havia instal·lada ja tenia prop de 10 anys i el desús patit els últims anys ha fet que sigui recomanable la seua substitució “.

Pin It on Pinterest