Select Page

Diego Martínez, regidor de les àrees de Sanitat i Benestar Social, ha organitzat per a aquest divendres 16 de febrer un acte de reconeixement i agraïment a les diferents associacions i entitats que col·laboren de forma social o sanitària en el nostre municipi.

L’edil afirma que “és necessari reconéixer i agrair la labor que més de 20 entitats i associacions realitzen en el nostre municipi, ja que, si el seu treball i col·laboració a les administracions ens seria moltes vegades molt difícil arribar fins a on arriben moltes associacions”. Diego Martínez contínua informant que “en el nostre municipi actuen més de 20 associacions dividides entre les de caràcter social i caràcter sanitari bolcades a ajudar als altres, una ajuda de les quals es beneficien centenars d’alteans i alteanes”.

L’acte en qüestió tindrà lloc en l’auditori del Centre Social aquest divendres a les 20.00 hores, per la qual cosa Diego Martínez anima a la ciutadania a assistir i participar d’aquest primer acte de reconeixement a entitats socials que es realitza a Altea.

Pin It on Pinterest