Select Page

Per celebrar el Dia de les Zones Humides, que tenia lloc ahir diumenge, les Regidories de Medi Ambient i Turisme organitzaven activitats sostenibles en l’entorn del riu Algar. Visites guiades, jocs a l’aire lliure, taller de “reclams”, entre d’altres, eren les propostes per al gaudi del medi ambient i conèixer més de prop els detalls que alberga el riu Algar, el pulmó verd d’Altea més proper al nucli urbà.

En finalitzar la jornada, la regidora de Turisme, Anna Alvado manifestava satisfacció per “l’èxit que estan tenint les visites guiades que s’han fet aquest hivern i més encara quan es tracta de visitar el nostre entorn natural més important, el riu Algar. Han estat moltes les persones que han volgut acompanyar-nos en aquesta jornada, destacant, com és habitual, la gran quantitat d’estrangers que s’interessen per aquestes activitats sostenibles”. “El temps ens ha acompanyat i va resultar molt interessant escoltar les explicacions de Juanfran Picó sobre la flora i fauna del riu “; afegia Alvado.

Per la seua banda, la responsable municipal de Medi Ambient, Bea Nomdedeu, destacava “la tasca de conscienciació mediambiental que es realitza amb l’organització d’aquestes activitats que ens posen en contacte amb el nostre entorn natural de forma amena i didàctica”.

Pin It on Pinterest