Select Page

Un dels principals candidats a guanyar la Tippeligaen (1ª Divisió Noruega) està fent la pretemporada a Altea. Durant aquesta setmana i fins al diumenge dia 28, l’equip de Mark Dempsey s’entrenarà al Camp Municipal de Garganes.

L’històric equip de la ciutat de Kristiansand, ha participat en 2 ocasions a la Champions League i 5 vegades a l’Europa League, l’última l’any 2007 i després del canvi de directiva aquest any i la gran inversió dels màxims mandataris és un dels favorits a guanyar la lliga del país escandinavo que començará al mes de Març.

L’entrenador de l’equip, Mark Dempsey ha destacat el clima d’Altea i les condicions del camp de futbol, que acaba de ser replantat, com un dels principals factors que ha fet que l’equip de futbol Noruec recale a la Vila Blanca. “És un lloc ideal on poder fer bons entrenaments i créixer com a equip. Ens van recomanar aquest lloc, i encara que està lluny i hui no està brillant el sol, és un poble fantàstic”.

Per la seua banda el regidor d’Esports, Pere Barber, ha destacat la importància de que equips estrangers de primer nivell triïn Altea com a ”lloc de preparació tant per repercussió turística com pels ingressos que deixen al municipi”.

Pin It on Pinterest